Vi ska bli arborister när vi blir stora!

Eller kanske bara vanliga trädklättrare. Idag stod det i tidningen om tävlingar för trädklättrare. Där ska vi vara med och vi övar redan.

Stina klättrade upp i plommonträdet, över till uterumstaket och sen till vanliga taket. När matte fick se honom stod han på taket framför balkongen. Men han gick ner samma väg igen. Väldigt behändigt plommonträd, säger Stina.

Själv övade jag mig i våras på de små lustiga husen som husse satt upp här och var. Det piper som bara den ifrån dom och där kommer små mesiga fåglar stup i kvarten och flyger in med larver genom hålet.

Jag var så klart tvungen att kolla läget så jag klättrade först upp i päronträdet för att hälsa på i det lilla huset. Men då kom matte så jag fick hoppa. Då gick jag till nästa lilla hus. Det sitter på en spalje i endra änden av trädgården. Där fick jag klättra uppför en alldeles rak pinne utan grenar för att komma upp. Det gick också bra. Tills husse kom.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *