Sån här är jag!

Jag är en liten bodybuilder. Rena brottarkroppen säger matte. Jag är inte riktigt lika hög som Viile. Men mun röst, den är väldigt, väldigt liten. Det tog lång tid innan dom ens hörde mig. I början var det bara lillmatte som hörde mig, hon sa att jag sjöng, så låter jag.

Min päls är vit och grå/svart melerad och mina ögon är gröna. Svanstippen är vit. Min nos är ibland rosa och ibland nästan vit.

Det bästa jag vet är lukter. I synnerhet blommor. Jag kan sitta hur länge som helst och lukta på blommor, både ute och inne. Innan jag vågade gå ut brukade matte plocka buketter till mig som jag hade i min vas på golvet. Min vas är väldigt tung så den inte kan välta. När jag fyller år får jag alltid blommor och mina människor är hyggliga typer så när de får blommor ställer de dem också på golvet så jag kan lukta.

På kvällarna sitter jag i mitt fönster och tittar på stjärnorna och filosoferar. Jag kan sitta där i timmar. Jag är väldigt lugn och tar livet som det kommer.

Först var jag rädd för att gå ut men nu går det bra. Har ett halsband som nätt och jämt räcker runt min brottarnacke. Jag kan klättra i träd, jepp. Övar på päronträdet och körsbärsträdet. Men jag jagar inte fåglar och småkryp, som Bonnie och Putte.

Jag var ju skyggis när jag var liten. Jag är fortfarande skygg ibland men nu vill jag gärna sova tillsammans med matte och husse och gillar att bli klappad och kramad och att gosa.