Jag hittade en leksak i köket

Det var den lilla killen, Putte, som hade glömt sitt långa snöre med pärlor. Han har fått det från moster Kitty och han älskar att leka med det när lillmatte drar det över golvet. Men nu var det jag som hittade hans leksak och fick leka med den. Jag kan faktiskt hoppa och leka jag också. Jag är ju inte så gammal, bara väldigt stor. Jag leker inte länge, efter en liten stund lägger jag mig ner och håller om leksakerna.

 

2 Responses

Write a Comment»
  1. Japp. Pärl leksaken är väldans rolig… de låter så roligt när de rasslar på golvet ^.^

  2. Fröken Sigrid, hon som inte alls bor här, har också testat den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>